De ideale gezinsauto voor op vakantie

De ideale gezinsauto voor op vakantie

Ben je vader of moeder en heb je 2 of meer kinderen? Dan is een grote auto natuurlijk een vereiste. Je wilt zonder problemen met elkaar op vakantie gaan of een mooie stedentrip kunnen maken. Een gezinsauto is ideaal en mag dan ook niet ontbreken bij de inboedel van je woning. Wat is nu de ideale gezinsauto waarmee je met een gerust hart op vakantie kan?

9755Wat zijn kenmerken van een geschikte gezinsauto?

De ideale gezinsauto moet natuurlijk overal voldoende ruimte hebben voor jou en je gezin. Daarnaast is genoeg bergruimte voor de bagage ook ideaal. Gelukkig zijn er een aantal modellen auto’s die aa
n deze twee voorwaarden voldoen. Ze hebben eigenlijk allemaal een beetje de uitstraling van een station model. In sommige auto’s is zelfs plaats voor 7 personen.

Merken auto’s die geschikt zijn voor gezinsauto

Een merk auto dat prima fungeert als gezinsauto om ook mee op vakantie te gaan is de Volkswagen Golf Variant. Deze auto heeft niet alleen veel ruimte, maar rijdt ook nog eens erg prettig. Ideaal voor lange afstanden dus! In 2014 werd deze auto door de ANWB uitgeroepen tot gezinsauto van het jaar. Andere auto’s die het eveneens goed doen als gezinsauto om mee op vakantie gaan, zijn de merken Toyota Auris TS en de Seat Toledo. Ook de Kia Carens hoort zeker in dit rijtje thuis.

Verkoop je huidige auto via ikwilvanmijnautoaf.be

Ben je op zoek naar een gezinsauto waarmee je de komende jaren eropuit kunt? Verkoop dan eenvoudig de auto die je nu hebt via ikwilvanmijnautoaf. Van het geld dat je daarmee ontvangt, kun je uitstekend een mooie gezinsauto voor kopen. Daardoor wordt het een stuk eenvoudiger om met het gehele gezin vakantie te vieren, ver weg of dichtbij.