Moet je doen: Je kan je koffer versturen naar het buitenland voor je op vakantie gaat

Moet je doen: Je kan je koffer versturen naar het buitenland voor je op vakantie gaat

The struggle is real en we kennen het allemaal: zeulen met je bagage voor je op vakantie gaat. Zelfs als je maar een paar dagen weg gaat, is het ontzettend verleidelijk om je koffer helemaal vol te stoppen met alles wat je mogelijk nodig zou kunnen hebben. Voor je het weet zit je koffer aan het gewichtslimiet en wordt het voor jou dus een flink onprettige klus om die zware koffer mee te nemen tijdens je reis. Gelukkig hoeft dat niet meer! Het is namelijk mogelijk om je koffer te versturen naar het buitenland (of binnen ons land) voor je op vakantie gaat!

Koffer verzenden = stressvrij je reis beginnen!

‘’Vertel me meer!’’, schiet er nu door je heen. Want wanneer je jouw koffer al lekker kunt verzenden voor je weggaat, valt er een flinke last van je schouders. Het werkt eigenlijk hartstikke simpel!

Wat je als eerste doet, is natuurlijk je zending boeken. Dit kan allemaal online en daardoor kun je het doen op een tijdstip en plek die voor jou handig zijn. Neem wel goed de tijd om alle gegevens even te controleren, want je wilt natuurlijk niet op je vakantiebestemming aankomen en erachter komen dat je de straat- of plaatsnaam van je hotel per ongeluk niet goed hebt aangegeven…

Als alles goed is gecheckt en je koffer netjes is ingepakt, is het natuurlijk tijd voor het versturen van de koffer! Een chauffeur zal op een afgesproken tijdstip langskomen en je koffer meenemen. Als je koffer eenmaal is begonnen aan ‘’de reis’’ hoef jij je nergens meer druk om te maken, want dat wordt allemaal voor je gedaan. Toch een tikkeltje bezorgd? Je krijgt ook altijd een ‘’Track and Trace’’ code waarmee je jouw kostbare bezit online in de gaten kunt houden.

Wil je ook een onbezorgde terugreis hebben? Dan laat je jouw koffer gewoon weer terugsturen. Let trouwens wel op dat ook jouw accommodatie op de hoogte is van het feit dat je jouw koffer verstuurt! Dan weten ze dat er een pakket zal worden geleverd en kunnen ze dit netjes in ontvangst nemen voor je. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is zorgen dat je geniet! En je koffer inpakken, natuurlijk. Want dat zul je nu toch echt nog zelf moeten doen!