Rondreizen in Japan: uitzicht vanaf de Mount Fuji

Rondreizen in Japan: uitzicht vanaf de Mount Fuji

Misschien is het altijd al je droom geweest om een rondreis te maken. Het aanbod aan prachtige bestemmingen is bijzonder groot. Met het vliegtuig reis je binnen enkele uren al naar exotische oorden. Met een rondreis in Japan kies je voor een unieke bestemming met een fascinerende cultuur. Maak in het Oost-Aziatische land bijvoorbeeld kennis met de mysterieuze geisha’s en een heerlijke keuken. Of geniet van het prachtige uitzicht van de Mount Fuji en de bruisende steden Tokio, Hiroshima en Nagasaki.

Rondreis Japan
Een rondreis in Japan is een unieke belevenis. Vergeet vooral niet om je camera mee te nemen, voor het schieten van prachtige plaatjes. Japan is een land met een rijke cultuur en geschiedenis. Het land werd waarschijnlijk 130.000 jaar geleden al bewoond. Erg bijzonder om tijdens je reis te bezoeken is bijvoorbeeld de eeuwenoude tempelstad Nikko. Het is een enorm complex met een grote hal en 15 kleine gebouwen. Deze bezienswaardigheid zou deel moeten uitmaken van elke rondreis in Japan. Het is een van de interessante onderdelen van alle hoogtepunten van Japan.13704

Geniet van de ‘Godin van Japan’
Japan is een land vol natuurschoon. Zo vormt de Fuji berg letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten van de rondreis. Niet voor niets wordt de berg ook wel de ‘Godin van Japan’ genoemd. Met het actieve arrangement ‘Climbing Mount Fuji’ maak je kennis met de indrukwekkende berg van maar liefst 3776 meter hoog. Vanaf de top kun je genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving. Kortom, voor een waanzinnige cultuurinjectie en zinderend avontuur moet je naar Japan!
Voorbereiding
Uiteraard kan je zelf alles van begin tot eind bedenken, boeken en regelen. Dit kost veel tijd en geld terwijl er al veel mensen je voor gingen. Mooie routes en dagbestedingen zijn al uitgestippeld. Deze worden tegenwoordig door meerdere partijen aangeboden. Voor inspiratie kan je altijd even langs bij je dichtbij zijnde reisbureau. Daarnaast kan je, je thuis ook prima oriënteren vanaf het internet. Partijen zoals Tenzingtravel.nl hebben kant en klare reizen die je kan boeken.